Menu

Over Frank de Wit

Ik ben Frank de wit en ben een internationaal topjudoka in de klasse tot 81 Kilogram.

Geboren in Beverwijk en opgegroeid in Heemskerk momenteel woon ik in Arnhem om dicht bij mijn trainingslocatie te zijn wat het Olympisch trainingscentrum Papendal is.

Op 5 jarige leeftijd ben ik begonnen met judoën bij sportschool de lange een lokale judo vereniging in Beverwijk al snel bleek dat ik talent had voor judo en ben ik overgestapt naar een al wat grotere sportschool Ben Rietdijksport in Velserbroek. Ik heb hier tot mijn 15e gejudood tot ik de overstap maakte naar Kenamju. Na de spelen van 2016 is de nationale selectie van het Nederlandse judo centraal gaan trainen op het Olympisch centrum van Papendal waar ik nog steeds mijn trainingen afwerk.

De bedrijven die mij ondersteunen om Olympisch eremetaal te gaan halen zijn:

  • Buko
  • Nihon Sport
  • Virtuoos

Naast meerdere nationale titels in alle leeftijdsklassen heb ik ook internationaal veel succes.

20150502_Zagreb_ vader de Wit

Aspiranten (-18):
Brons op de Europees jeugd Olympische spelen
Silver op de Europees en wereldkampioenschappen

Junioren (-21):
Brons Jeugd Olympische spelen Nanjing
Europees kampioen
Wereldkampioen

 

 

Senioren:
Olympische spelen: Deelname in 2016
Voormalig nummer 1 wereldranglijst
Masters: 2x brons
Grand Slam: 2x goud en 5x brons
Grand Prix: 1x goud, 1x zilver en 2x brons

Wil je contact met Frank?

Wil je in contact komen met Frank? Of wil je hem misschien gaan sponsoren? Je kunt hem vrijblijvend mailen op info@frankdewitjudo.nl of ga naar contact.

Ga naar contact