Menu

Nieuw start op Papendal

Na de Olympische Spelen die voor mij 9 augustus eindigde heb ik eerst even wat gas terug genomen en vakantie genomen en alles klaargemaakt om vanaf september te gaan beginnen met het nieuwe programma van de JBN op Papendal.

Ik ben dan ook sinds september in Arnhem gaan wonen om zo dicht mogelijk bij mijn trainingen te kunnen zijn. We hebben onze Judo trainingen voorlopig nog in de bokshal die is omgebouwd tot dojo.  Ondertussen wordt het volledig nieuwe judocentrum gebouwd op Papendal en zodra dat af is, kan het programma van de JBN de komende jaren worden uitgerold.

de gym op papendal

De krachttrainingen zijn in de gym van Papendal waar ik net als in Haarlem train onder leiding van Jorden Bres.

Esslingen Bundesliga

Ik heb ondertussen al wel mijn eerste Bundesliga wedstrijd voor mijn club KSV Esslingen gehad, het Duitse teamtoernooi.  Hier heb ik allebei mijn wedstrijden gewonnen een goed begin is er dus al. Mijn eerste echte grote toernooi is 29 oktober waar ik dan de Grand Slam Abu Dhabi heb.